Norton Antivirus installeren op Windows 10

Norton Antivirus is een van de populaire beveiligingssoftware die is ontwikkeld door Symantec en die de beveiliging van het apparaat tegen verschillende schadelijke software en bestanden garandeert. Verder voert Norton regelmatig scans uit op het apparaat om mogelijke bedreigingen te detecteren en het apparaat tegen het virus te beschermen.


Hoe kan Norton Antivirus worden geïnstalleerd?


Voor gebruikers die niet zeker weten hoe Norton Antivirus in Windows 10 moet worden geïnstalleerd, is de procedure om de antivirus te installeren vrij eenvoudig. En in het geval dat de cd niet is geleverd bij de machine waarop deze is geïnstalleerd, kan men de software eenvoudig online downloaden door enkele eenvoudige instructies te volgen. Dus voor de gebruikers die op zoek zijn naar installatie-instructies, kunnen ze de gedetailleerde procedure in dit artikel bekijken.


Volg de instructies om Norton Antivirus op Windows 10 te installeren


Om het proces te starten om Norton Antivirus op de computer te installeren, moet de gebruiker de officiële aanmeldingspagina van Norton openen en de vermelde instructies volgen.


  • Geef het gekoppelde e-mailadres en wachtwoord van het account op.
  • Voor gebruikers die geen account hebben, kunnen ze een nieuw account aanmaken.
  • Klik verder op de downloadoptie die aanwezig is onder het instellingengedeelte.
  • Geef vervolgens de productsleutel op en ga verder met het installatieproces.
  • Daarna moet de gebruiker op de optie Akkoord klikken en doorgaan door een downloadoptie te selecteren.
  • Verder moet de gebruiker het gedownloade bestand starten en zodra het gebruikerscontrolevenster verschijnt, kan men de meegeleverde instructies volgen om het installatieproces te voltooien.
  • Als tijdens de installatie om de betalingsoptie wordt gevraagd, moet de gebruiker de software na het installatieproces aanschaffen.


Dit zijn dus de volledige details over hoe men Norton Antivirus in Windows 10 kan installeren. In het geval dat de gebruiker vragen heeft over het installatieproces, kan men contact opnemen met de Norton Ondersteuning om hulp te zoeken bij het installatieproces en hun apparaat een boost te geven. veiligheid.

Wir bieten auch Kundensupport für Google Support Hotline Deutschland .


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Avast Antivirus in Windows 10 te verwijderen?

Hoe kan ik Avast-fout 1316 oplossen of het opgegeven account bestaat al?

Hoe Avast Premium Security volledig te verwijderen uit Windows 10?