Hoe Avast Free Antivirus | te installeren Neem stap voor stap contact op met avast nummer: + 32-78250229

Avast is een van de meest populaire en bekende gratis en veilige antivirussoftware. Het heeft meer dan 400 miljoen gebruikers over de hele wereld. Het biedt u een volledig beveiligingspakket zonder kosten. Als u niet genoeg kennis heeft over internet en technologie, kunt u de software gemakkelijk gebruiken. Omdat de software erg gebruiksvriendelijk is. Het installatieproces is ook eenvoudig.


Hoe avast gratis antivirus te installeren


Stap 1: Open uw webbrowser. Ga vervolgens naar de officiële website van avast om gratis avast-antivirus te downloaden.


Stap 2: Kies de gewenste avast-software voor het door u gewenste platform. Als u voor pc wilt downloaden, klikt u op GRATIS DOWNLOADEN VOOR pc. Of wil je downloaden voor mobiele telefoon, klik dan op Mobiele producten en klik op de downloadknop. U kunt ook Business Antivirus downloaden.


Stap 3: Wanneer u op de downloadknop klikt, zal uw browser het pad vragen om het bestand op te slaan. Selecteer een map waarin u uw gedownloade bestand wilt opslaan en klik op Opslaan. Als u geen map selecteert om het gedownloade bestand op te slaan, wordt het automatisch opgeslagen in de downloadmap.


Stap 4: Ga naar de weergegeven map waar u het gedownloade bestand heeft opgeslagen of ga naar de downloadmap. Dubbelklik op avast gratis antivirussoftware.


Stap 5: Schakel alle andere opties uit, behalve Bestandsschild, Gedragsschild en Webschild.


Stap 6: U kunt nu onderaan in de installatievensters op de knop Installeren klikken. Na een tijdje is het installatieproces voltooid. Vervolgens wordt automatisch een venster geopend.


Stap 7: Klik op de knop van het venster op Doorgaan. Je ziet een raam. Hier is de informatie die Avast antivirus voor u verzamelt.


Stap 8: Klik op Voltooien onder in het venster.


Stap 9: Bijna klaar met de avast gratis antivirussoftware geïnstalleerd. Start uw pc opnieuw op.


Volg de stapsgewijze handleiding hierboven om de gratis antivirus van avast met succes te installeren. Als je denkt dat de functies niet genoeg voor je zijn, dan kun je voor gaan Contact Avast+ 32-78250229.


We bieden ook klantenondersteuning voor McAfee Contact Belgium.

Reacties

  1. Of wil je downloaden voor mobiele telefoon, klik dan op Mobiele producten en klik op de downloadknop. U kunt ook Business Antivirus downloaden.

    for any query or support go here

    BeantwoordenVerwijderen
  2. That’s a nice article, thank you for a great article. It helped me a lot. Keep it up Must Visit netflix telefoonnummer

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Hoe Avast Antivirus in Windows 10 te verwijderen?

Hoe kan ik Avast-fout 1316 oplossen of het opgegeven account bestaat al?

Hoe Avast Premium Security volledig te verwijderen uit Windows 10?