Wat Zijn de Stappen om de Scanresultaten Van Avast te Bekijken?

Avast is een van de toonaangevende antivirussoftware over de hele wereld. Veel mensen kiezen voor Avast vanwege zijn goodwill en uitstekende prestaties. Avast, antivirussoftware heeft veel functies die gebruikers veel helpen. Een daarvan is om scanresultaten te zien wanneer de gebruiker ze wil bekijken. Het enige wat ze moeten doen, is deze eenvoudige stappen volgen die hieronder worden gegeven. Als iemand twijfels heeft over de software, kunt u altijd contact opnemen met het Avast Technische Ondersteunings Nummer . Experts zijn altijd online om uw problemen op te lossen en u meer vertrouwd te maken met de functies en kwaliteiten van Avast. Ga gewoon door met de volgende stappen om uw scanresultaat te bekijken.

Stappen om te volgen:
  • Schakel eerst uw pc of laptop in en verbind hem met een sterke internetverbinding voor een soepele ervaring.
  • Klik vervolgens op het ‘‘ Avast ’-pictogram, dat zichtbaar is op uw bureaublad of in het Start-menu.
  • Links in uw venster ziet u een scanoptie. Klik op die optie.
  • Om uw geschiedenis te bekijken, moet u op de optie Scangeschiedenis klikken.
  • Als u specifieke gescande bestanden wilt zien, kunt u deze zien in het vak Volledige scans. Alle informatie over die bestanden wordt weergegeven in het vak Voltooide scan.
  • U kunt bijvoorbeeld het aantal bestanden zien dat u hebt gescand en de runtime.
  • Als u een meer diepgaande scan wilt zien, moet u de optie Gedetailleerd rapport kiezen. Deze functie vertelt u meer over de bestanden, hun locatie en het tijdstip van de scan.
  • Als sommige van uw bestanden niet zijn geïnfecteerd met een virus, zijn ze niet zichtbaar in het vak en kunt u geen gedetailleerde knop kiezen.
  • Als u tevreden bent, kunt u het programma afsluiten.

Nadat u deze stappen hebt gevolgd, krijgt u een beter inzicht in uw scanbestanden. Alle informatie over uw bestanden is binnen handbereik. Volg deze stappen en u hebt eenvoudig toegang tot deze stappen. In elk geval, als u een andere vraag of een andere moeilijkheid hebt, is Avast Klantenservice Nummer Belgie altijd binnen handbereik voor haar gebruikers. Specialisten staan ​​stand-by om u te helpen en al uw vragen op een eenvoudige manier te beantwoorden. Hoe vaak u ook belt of contact met hen opneemt, ze staan ​​altijd voor u klaar.

Als u uit België komt, neemt u contact op met de Klantenservice van Microsoft Hotmail.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Avast Antivirus in Windows 10 te verwijderen?

Hoe kan ik Avast-fout 1316 oplossen of het opgegeven account bestaat al?

Hoe Avast Premium Security volledig te verwijderen uit Windows 10?