Avast Pro Antivirus 5.0 Review

Gezien de solide beveiliging en veelzijdigheid die het biedt, is Avast Pro een uitstekende antivirus met een lange geschiedenis als een uitstekende keuze. Avast Pro is gebaseerd op de Avast Free, die ook erg populair is, en voegt functies toe zoals snellere updates en veilig browsen van dubieuze sites of applicaties.

De belangrijkste kenmerken waardoor Avast Pro algemeen wordt beschouwd als een van de beste in de branche zijn:

Scannen: het is mogelijk om infecties te detecteren voordat het besturingssysteem wordt gestart (opstarttijdscanner). Detectieprocessen kunnen worden gestart vanaf uw opdrachtregel of tijdens de slaap- of slaapstand van uw computer. U kunt uw geplande scans grondig aanpassen.

Kern en detectie: een van de krachtigste scanengines op de markt, in het bijzonder gericht op virussen, spyware en andere malware. Vanwege de uitgebreide database die rechtstreeks is verzameld van gebruikersevenementen, vermijdt instant rootkit-beveiligingssoftware moeiteloos indringers. De Avast-sandbox produceert een virtuele omgeving waarin kwetsbare programma's veilig kunnen worden uitgevoerd om kwetsbaarheden af ​​te schermen en te verdedigen. In de nieuwste versie is de heuristische engine opnieuw ontworpen voor verbeterde bestandsdekking en prestaties op het gebied van malwaredetectie.

Schilden: er zijn verschillende verdedigingen in realtime. Documenten waren toegankelijk via de scans van het bestandssysteem. Het e-mailschild gebruikt een POP3 / IMAP4 / SMTP-proxy om berichten te bekijken, die ook Secure Socket Layer (SSL) ondersteunt. Het P2P-schild test geüploade documenten met behulp van software met behulp van deze modaliteit voor het delen van bestanden. Op dezelfde manier worden bestanden die zijn geopend via instant messaging-toepassingen beoordeeld door het IM-schild. Het netwerkschild gebruikt twijfelachtige URL's en waarschuwingssoftware om het netwerk op virussen te volgen. De scriptbeveiliging scant websites en voorkomt de crash of invasie van uw computer door scripts.

Avast Pro biedt ook een stille / gamingmodus die pop-ups voor comfort voorkomt, terwijl het beveiligingsniveau behouden blijft tijdens toepassingen op volledig scherm.

Avast Pro is een dominante zwaargewicht in termen van gebruikersbeoordelingen, waarbij veel klanten loyaliteit aan het merk dateren uit jaren. We prijzen hun installatie- en gebruiksgemak, het goede bereik, het strakke ontwerp en de algehele efficiëntie.

Hoewel het volledige scala aan mogelijkheden van Avast alleen wordt gerealiseerd in de Avast Internet Security-kit, staat Avast Pro alleen qua prijs en prestaties als een zeer serieuze concurrent in de antivirusindustrie. In elk geval, als u een andere vraag heeft, bel dan gratis Avast Helpdesk-Nummer België.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Avast Antivirus in Windows 10 te verwijderen?

Hoe kan ik Avast-fout 1316 oplossen of het opgegeven account bestaat al?

Hoe Avast Premium Security volledig te verwijderen uit Windows 10?