Hoe u Avast Web Shield kunt oplossen, wordt niet ingeschakeld

Avast is een van de meest gebruikte en gratis antivirusservices die door de mensen wordt gebruikt om uw systeem te beschermen tegen schadelijke activiteiten zoals online bedreigingen, virussen en malware. Maar veel gebruikers meldden dat ze met het probleem in Avast-antivirus worden geconfronteerd en dat het probleem is "Avast-webschild gaat niet aan". Als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, zijn we hier om u de oplossingen in deze inhoud te bieden om het probleem op te lossen.

METHODEN OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN 'AVAST WEB SHIELD GAAT NIET AAN':

Er zijn hieronder enkele methoden om het probleem op te lossen dat Avast Shield niet kan inschakelen:

HERSTART AVAST-ANTIVIRUS:

Om Avast Antivirus op uw systeem opnieuw te starten, moet u de onderstaande stappen volgen:

  • In eerste instantie moet u het dialoogvenster Uitvoeren op uw systeem openen door op Windows + R te drukken
  • Typ vervolgens "msc" in de zoekbalk van het dialoogvenster Uitvoeren en druk op enter om de lijst met services op uw systeem te openen.
  • Nu moet u de Avast-antivirusservice zoeken in de lijst met services en er met de rechtermuisknop op klikken.
  • Daarna moet u het opstarttype instellen op automatisch en vervolgens op de optie "Stop" klikken die wordt weergegeven onder het gedeelte "Servicestatus".
  • Nu moet u op de knop "OK" klikken en vervolgens de Avast-antivirusprogramma op uw systeem opnieuw starten.


VOER EEN AVAST-REPARATIE UIT:

Door een Avast-reparatiemethode uit te voeren, worden alle problemen die zijn opgetreden met het Avast-antivirusprogramma vanzelf opgelost.

Om deze methode uit te voeren, moet u de onderstaande stappen volgen:

  1. Ten eerste moet u op de Windows-toets drukken om het menu Start op uw systeem te openen en vervolgens configuratiescherm typen in de adresbalk van het startmenu.
  2. Nu moet u de optie genaamd "Configuratiescherm" selecteren uit het resultaat om het Configuratiescherm op uw systeem te openen.
  3. Vervolgens moet u in het gedeelte "Programma's" kijken en vervolgens op de optie "Een programma verwijderen" klikken die onder het gedeelte Programma's verscheen.
  4. Daarna moet u de toepassing met de naam "Avast antivirus" zoeken en er met de rechtermuisknop op klikken. Klik nu op de optie met de naam "Wijzigen / wijzigen" om het Avast-configuratievenster te openen om het probleem "Avast-webschild gaat niet aan" te verhelpen.
  5. Vervolgens moet u op de "Herstelknop" klikken die wordt weergegeven in het Avast-installatievenster en vervolgens de instructies op het scherm volgen om het herstelproces van het Avast-antivirussysteem te voltooien.


UPDATE AVAST ANTIVIRUS:

Het is mogelijk dat u een verouderde versie gebruikt, daarom wordt u geconfronteerd met het probleem 'Avast-webschild gaat niet aan'. Daarom raden we u aan uw Avast-antivirus bij te werken naar de nieuwste versie en om dit te doen, moet u de onderstaande stappen volgen:

  1. Eerst moet u de antivirussoftware van Avast op uw systeem openen door erop te klikken.
  2. Nu moet u naar de optie "Update" navigeren die wordt weergegeven in het linkerdeelvenster van de gebruikersinterface van Avast antivirus.
  3. Daarna moet u het updatetype van de Avast-antivirus kiezen en vervolgens de Avast-antivirus op uw systeem opnieuw starten.


VOER EEN SCHONE INSTALLATIE VAN AVAST UIT:

Het is een effectieve oplossing om de problemen op te lossen die verband houden met de Avast-antivirus. Om een ​​schone installatie van Avast uit te voeren, moet u de onderstaande stappen volgen:

  • Ten eerste moet u de nieuwste versie van de Avast-antivirus downloaden door naar de officiële website van Avast-antivirus te gaan en vervolgens moet u ook het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast op uw systeem installeren.
  • Ontkoppel daarna de internetverbinding van uw systeem en voer het hulpprogramma voor het verwijderen van Avast op uw systeem uit.
  • Nu moet u naar de map navigeren waarin u de Avast-antivirus hebt geïnstalleerd en vervolgens de Avast-antivirus op het bureaublad verplaatsen.
  • Vervolgens moet u op Avast-antivirus klikken en vervolgens de optie genaamd "Bestandslocatie openen" selecteren in het vervolgkeuzemenu van Avast-antivirus.
  • Klik daarna op de optie met de naam "Verwijderen" en start uw computer opnieuw op.
  • Nu moet u op de Windows + R-toets drukken om het dialoogvenster Uitvoeren op uw systeem te openen en vervolgens "msconfig" typen in het vak Uitvoeren.
  • Druk daarna op de enter-toets om het venster "Systeemconfiguratie-instellingen" op uw systeem te openen en navigeer vervolgens naar het "Opstart-tabblad" dat bovenaan het systeemconfiguratievenster wordt weergegeven.
  • Uiteindelijk moet u het vakje van de optie "Veilig opstarten" aanvinken en op "OK" klikken


We hebben in dit artikel gesproken over de mogelijke oplossingen om het probleem 'Avast-webschild gaat niet aan' op te lossen. Mocht u iets willen vragen en daarbij problemen ondervinden bij het uitvoeren van bovenstaande methoden, dan kunt u ons bellen op het beschikbare Avast Telefoonnummer +32-78250229; we hebben een team van experts die u helpen uw probleem op te lossen.

We bieden ook klantenondersteuning voor Google Contact Belgie.

Reacties

  1. Thanks for sharing such an Amazing information, I Couldn't leave without reading your blog. I have read another good blog, I think you have read it too. click here Soporte Bullguard

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hi, your post is very helpful for me. Finally, I found exactly what i want. If you need information regarding antivirus then you can visit our site Avast contact belgie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Hoe Avast Antivirus in Windows 10 te verwijderen?

Hoe kan ik Avast-fout 1316 oplossen of het opgegeven account bestaat al?

Hoe Avast Premium Security volledig te verwijderen uit Windows 10?